Pilates óra csomagok, pilates órák árai

Pilates órák árai: tekintsd meg a különböző kedvezményes pilates óra csomagjainkat!


A pilates órák árait úgy alakítottuk ki, hogy számodra is elérhető legyen és igényeid szerint a legjobbat tudjuk nyújtani. Minőségi pilates óra elérhető áron!

Edzőink megadnak minden segítséget, hogy megtaláld igényeidhez és lehetőségeidhez mérten a legmegfelelőbb pilates óra csomagot, amivel a legnagyobb fejlődésbeli hatékonyságot érheted el.

A pilates órák árai minden esetben tartalmazzák az áfát, edzői díjakat, terem bérlet és öltözői díjakat. A pilates óra árak stúdiónként változóak lehetnek, ezekről részletesebben a megfelelő oldalnál, vagy a pilates stúdióban érdeklődhetsz.

Az egyéni és kiscsoportos pilates órák mellett - stúdiónként eltérően egyébb edzés, óra, ill. kiegészítő szolgáltatással találkozhatsz.

pilates

Pilates óra Budapest – budapesti pilates órák részletei


Pilates Budapest: teljesen felszerelt pilates stúdió, képzett oktatók, kedvező árú pilates Budapesten a Kosztolányi Dezső Téren. Budapesti pilates stúdiónk nemcsak, hogy egy teljesen felszerelt Pilates stúdió, magasan képzett tanárokkal, ahol lehetőség van a pilates torna nyújtotta előnyök gyakorlására, de egyben egy gyógytorna és személyi edző stúdió is.

Pilates Óra Budapest bővebben >>

Pilates óra Szeged – a szegedi pilates órák részletei


Pilates Szeged: Csongrád megye első felszerelt gépes pilates stúdiója. A belváros szívében, Csongrád megye legjobban képzett pilates tanárai várnak a tejeskörű pilates élményért és hatékony pilates órák megtapasztalásáért.

Pilates Óra Szeged bővebben >>


Pilates óra Szombathely – a szombathelyi pilates órák részletei


Pilates Szombathely: teljesen felszerelt pilates stúdió, képzett oktatók, kedvező árú pilates Szombathelyen a Belső Uránia (Mediterrán) udvarban. Itt található az ország egyik leggazdagabban felszerelt stúdiója, ahol lehetőség van még csoportos gépes pilates órák kipróbálására is.

Pilates Óra Szombathely bővebben >>

 

További pilates stúdiók országszerte


Pilates stúdiók további városokban, előjegyzés, árak >>